NOWE POSTY | NOWE TEMATY | POPULARNE | STAT | RSS | KONTAKT | REJESTRACJA | Login: Hasło: rss dla

HOME » PASIBRZUCHY » DANIA RÓŻNE

Przejdz do dołu strony<<<Strona: 6 / 7>>>    strony: 12345[6]7

Dania różne

Tu wrzucajmy przepisy na obiadki, sałatki... :)
  
justa5
27.02.2010 14:50:02
poziom 2

Grupa: Użytkownik

Posty: 74 #473917
Od: 2009-5-14
dzięki, szpinak zjedzony,a z winogronem pewnie jeszcze lepszy. Uwielbiam winogrono
  
Electra23.12.2024 10:12:52
poziom 5

oczka
  
Marticzi
28.02.2010 08:34:11
poziom najwyższy i najjaśniejszy :-)

Grupa: Użytkownik

Lokalizacja: xxx

Posty: 3283 #474616
Od: 2009-3-28
Ja jadlam wczoraj minn lazanie ze szpinakiem i pomidoramiwesoły calkiem dobra.
_________________
................
  
envelope
28.02.2010 12:15:26
poziom najwyższy i najjaśniejszy :-)



Grupa: Użytkownik

Posty: 3224 #474778
Od: 2009-9-29
Martula koszula, pychotki zajadasz aniołek
_________________
Popatrz w lustro, widzisz ten słód? Aż bije po oczach ;) To Ty! Uśmiechnij się :):):)
  
katarzynapo
10.03.2010 14:21:29
poziom najwyższy i najjaśniejszy :-)



Grupa: Użytkownik

Lokalizacja: Łódź

Posty: 1704 #487463
Od: 2009-3-28
sprawdziłam w minioną sobotę; pysznebardzo szczęśliwy:

Makaron z wołowiną i brokułami


Składniki: 250 g makaronu jajecznego (najlepiej azjatyckiego), 2 łyżki oleju słonecznikowego, 200 g rumsztyku (pokrojonego w cienkie plasterki), 2 ząbki czosnku (pokrojone w plasterki), 1 papryczka chilli (drobno posiekana), 300 g brokułów, sok z 1 cytryny, 1 łyżka sosu rybnego, 2 łyżki ciemnego sosu sojowego, 125 ml wody

Przepis: Makaron gotujemy według instrukcji na opakowaniu, przelewamy zimną wodą i odcedzamy. Mieszamy z odrobiną oleju. Na dużej patelni lub w woku smażymy mięso, czosnek i chilli przez 2 minuty. Łyżką cedzakową wyjmujemy mięso i odkładamy. Brokuły kroimy w różyczki, wrzucamy na patelnię razem z sokiem cytrynowy m, sosem rybnym, sojowym i wodą. Przykrywamy i gotujemy, aż brokuły zmiękną. Dodajemy mięso, kluski, dokładnie mieszamy i podajemy.


ja kupiłam makaron jajeczny z Czańca (jest wyśmienity) takie wąskie wstążki
nie miałam sosu rybnego i nie dodałam papryczki ostrej ze względu na dzieci, ale można na talerzu sobie doostrzyć chilli w proszkuwesoły
  
Marticzi
10.03.2010 14:53:05
poziom najwyższy i najjaśniejszy :-)

Grupa: Użytkownik

Lokalizacja: xxx

Posty: 3283 #487501
Od: 2009-3-28
Fajny przepiswesoły ten sos rybny i tak niezbyt dobrze brzmiwesoły hihi
_________________
................
  
envelope
10.03.2010 17:23:44
poziom najwyższy i najjaśniejszy :-)



Grupa: Użytkownik

Posty: 3224 #487803
Od: 2009-9-29
Mniam mniam Izuniu! Znowu zapałałam ochotą na jedzenie! Uwielbiam szpinak i kurze biusty (bez biustnika oczywiscie Marti oczko )! Wypróbuję w weekend. bardzo szczęśliwy
Jesteś słodem Izunia. aniołek
_________________
Popatrz w lustro, widzisz ten słód? Aż bije po oczach ;) To Ty! Uśmiechnij się :):):)
  
katarzynapo
11.03.2010 12:04:09
poziom najwyższy i najjaśniejszy :-)



Grupa: Użytkownik

Lokalizacja: Łódź

Posty: 1704 #488871
Od: 2009-3-28
dziękuję Izabelo :*******************************
  
isw
11.03.2010 12:08:10
poziom najwyższy i najjaśniejszy :-)



Grupa: Użytkownik

Posty: 1743 #488875
Od: 2009-3-30
Mniam,mniam,mniamzakręconyzakręcony
_________________
Pozostawmy piękne kobiety mężczyznom bez wyobraźni.
— Marcel Proust
  
katarzynapo
11.03.2010 12:11:21
poziom najwyższy i najjaśniejszy :-)



Grupa: Użytkownik

Lokalizacja: Łódź

Posty: 1704 #488879
Od: 2009-3-28
dobrze, posłucham siępan zielonypan zielony
zrobię sobie w weekend na pocieszenie po tych torturach ze strony Kasi Kufrowej...
  
envelope
13.03.2010 18:21:33
poziom najwyższy i najjaśniejszy :-)



Grupa: Użytkownik

Posty: 3224 #492034
Od: 2009-9-29
Iwonko, dziękuję Ci za przepis piersi w porach pan zielony Choć dziwnie to brzmi, były przepyszne. Jakam niemądra, że dopiero wypróbowałam Twój przepis. zawstydzony
_________________
Popatrz w lustro, widzisz ten słód? Aż bije po oczach ;) To Ty! Uśmiechnij się :):):)
  
katarzynapo
13.03.2010 18:24:44
poziom najwyższy i najjaśniejszy :-)



Grupa: Użytkownik

Lokalizacja: Łódź

Posty: 1704 #492038
Od: 2009-3-28
a my właśnie po wchłonięciu piersi - kieszonek ze szpinakiem; pychaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
moje dzieci stwierdziły, że wreszcie porządny posiłekzdziwiony
dzięki :******************************************************************************
  
Electra23.12.2024 10:12:52
poziom 5

oczka
  
envelope
13.03.2010 18:27:22
poziom najwyższy i najjaśniejszy :-)



Grupa: Użytkownik

Posty: 3224 #492044
Od: 2009-9-29
Kupiłam dziś szpinak i por i zastanawiałam się którą opcję piersi zrobić. Następnym razem zrobię ze szpinakiem. Muszę wypróbować. aniołek
Na pewno było pyszne Kasiu. bardzo szczęśliwy
_________________
Popatrz w lustro, widzisz ten słód? Aż bije po oczach ;) To Ty! Uśmiechnij się :):):)
  
Marticzi
13.03.2010 19:28:48
poziom najwyższy i najjaśniejszy :-)

Grupa: Użytkownik

Lokalizacja: xxx

Posty: 3283 #492111
Od: 2009-3-28
oooo ja chyba musze wyprobowac tego przepisu ze szpinakiempan zielony nie widzialam go wczesniej...
_________________
................
  
Marticzi
14.03.2010 08:17:07
poziom najwyższy i najjaśniejszy :-)

Grupa: Użytkownik

Lokalizacja: xxx

Posty: 3283 #492649
Od: 2009-3-28
hihiih. tylko ciekawa jestem czy mi zrobienie tych kieszeni wyjdzie....moze jakis filmik Izus??wesołypan zielonypan zielony
_________________
................
  
envelope
14.03.2010 13:31:03
poziom najwyższy i najjaśniejszy :-)



Grupa: Użytkownik

Posty: 3224 #492977
Od: 2009-9-29
Dziś kurczaczek z porem z wczoraj, ryż i szpinak w śmietanie. Mniam! Idę spożywać. bardzo szczęśliwy
_________________
Popatrz w lustro, widzisz ten słód? Aż bije po oczach ;) To Ty! Uśmiechnij się :):):)
  
Eliszka
21.02.2014 08:17:59
Grupa: Użytkownik

Posty: 2 #1754732
Od: 2014-2-21
polecam odkrytą przeze mnie ostatnio brukselkę w sosie pomidorowym z kaparami przepis znalazłam na stronie internetowej

TYLKO ZAREJESTROWANI I ZALOGOWANI UŻYTKOWNICY WIDZĄ LINKI » DARMOWA REJESTRACJA


Generalnie ostatnio u mnie faza na brukselkę, mogę jeść gotowaną nawet z samym jogurtem greckim
  
Akane
28.06.2014 00:39:01
poziom 2

Grupa: Użytkownik

Posty: 72 #1875978
Od: 2014-5-30
Ja ostatnio zaczęłam eksperymentować z kuchnią azjatycką oczko
  
Greta
06.08.2014 10:17:53
Grupa: Użytkownik

Posty: 1 #1910190
Od: 2014-8-6
Ja uwielbiam dania ze szpnakiem. Np. naleśniki, pierogi z nadzieniem ze szpinaku i sera. Piersi z kurczaka też są super ze szpinakiem w środku.
______________


TYLKO ZAREJESTROWANI I ZALOGOWANI UŻYTKOWNICY WIDZĄ LINKI » DARMOWA REJESTRACJA

- polecam
  
Danielek
17.02.2015 14:37:28
Grupa: Użytkownik

Posty: 4 #2046806
Od: 2015-1-24
Ja uwielbiam włoskie dania. No może niekoniecznie pizzę. Lubie natomiast wszelkiego rodzaju makarony.Mój ulubiony to penne z kurczakiem prosty i szybki.Oto przepis.
1.Makaron ugotuj al dente w osolonym wrzątku z dodatkiem oliwy. Odcedź.
2.Fix Knorr wymieszaj z wodą oraz śmietaną i doprowadź do wrzenia.
3.Piersi i pomidory pokrój w paski, a następnie przesmaż je razem na oliwie. Całość dopraw do smaku.
4.Gorący makaron nałóż na talerze, polej sosem i udekoruj listkami bazylii.
_____________
Piękne

TYLKO ZAREJESTROWANI I ZALOGOWANI UŻYTKOWNICY WIDZĄ LINKI » DARMOWA REJESTRACJA

  
sebebeba
29.10.2015 21:15:26
Grupa: Użytkownik

Posty: 24 #2195426
Od: 2013-3-4
moje ulubione dania to te ze szpinakiem, uwielbiam te zielone liście wesoły pod każdą postacią. Dzisiaj jedliśmy

TYLKO ZAREJESTROWANI I ZALOGOWANI UŻYTKOWNICY WIDZĄ LINKI » DARMOWA REJESTRACJA

w sosie śmietanowo-serowym, ze świeżym szpinakiem, ale z mrożonym wychodzi równie pysznie wesoły
_________________
http://msadvertising.pl/
  
Electra23.12.2024 10:12:52
poziom 5

oczka

Przejdz do góry strony<<<Strona: 6 / 7>>>    strony: 12345[6]7

  << Pierwsza     < Poprzednia      Następna >     Ostatnia >>  

HOME » PASIBRZUCHY » DANIA RÓŻNE

Aby pisac na forum musisz sie zalogować !!!

TestHub.pl - opinie, testy, oceny